Dragi clienți, Standartpark devine Vodaland! Aceleași produse de calitate sub un alt nume. Până la lichidarea stocului actual, încă veți găsi sigla Standartpark pe produsele noastre.
De ce noi?
Din anul 2000, am furnizat produse pentru sute de mii de clienți: de la cumpărători privați la clienți mari și contractori.
Am oferit mii de soluții tehnice, am dezvoltat sute de produse unice pentru nevoile clienților noștri.

Află mai multe
De ce noi?

Punem la dispoziție toate facilitățile necesare

Oportunități de carieră

Evoluție constantă și vizibilă

Asistență din partea mentorilor și a colegilor în perioada de pregătire

Traininguri și seminarii de dezvoltare personală și profesională

Angajare in conditiile legii

Valorile noastre
Profesionalism
Profesionalism

Oferim clienților noștri toate informatile de care au nevoie în luarea unei decizii optime și consultanță în realizarea lucrărilor conform normelor, pentru a asigura calitate și transparență.

Integritate
Integritate

Ne dorim să contribuim la dezvoltarea domeniului, serviciilor și produselor respectând relațiile cu partenerii, clienții noștri, valorile noastre și lucrul în echipă.

inovație
inovație

Fii cel mai bun în domeniul tău. Performanța se atinge prin calitate, prin adaptarea constantă la nevoile societății și prin dezvoltarea de produse și servicii noi pentru a le putea oferi clienților noștri soluții personalizate.

Joburi disponibile
Manager Vânzări
Chisinau
Responsabilitățile tale:

Ce trebuie sa stii Studii de specialitate - de preferat Facultatea de Construcții, Inginerie; Experiență în vânzări reprezintă un avantaj; Prezintă un avantaj experiență în proiecte de alimentare cu apă și (sau) canalizări exterioare; Cunoaștere a pieței în domeniul construcțiilor; Foarte bune abilități de comu

Detalii