Dragi clienți, Standartpark devine Vodaland! Aceleași produse de calitate sub un alt nume. Până la lichidarea stocului actual, încă veți găsi sigla Standartpark pe produsele noastre.
Compania Vodaland

Vodaland Moldova este unul dintre principalii producători și furnizori pe piața din Republica Moldova a produselor destinate managementului apelor meteorice și a soluțiilor pentru colectarea, drenarea și pomparea apelor uzate.

Vodaland oferă soluții atât pentru zone rezidențiale (parcări, grădini, parcuri, zone pietonale, case și vile) cât și pentru domeniul industrial (industria alimentară, lucrări de infrastructură, drumuri, autostrăzi, parcuri logistice, aeroporturi).

Oferim soluții diverse prin gamele noastre variate de produse dar și prin posibilitatea de a fabrica produse customizate conform solicitărilor și specificațiilor clienților noștri.

Punem accent pe înţelegerea nevoilor clientilor, designul modern, calitatea produselor, creșterea raportului calitate-preț, profesionalism și excelența serviciilor oferite.

Compania Vodaland
0
20 de ani de activitate
0
9 fabrici de producție
0
40 de birouri de vânzări în peste 11 țări
0
Peste 500 de distribuitori
ISO
Certificare ISO 9001
R&D
Propriul serviciu de cercetare și dezvoltare
1,5К
Peste 1500 de produse
Misiunea noastră este de a schimba aspectul caselor, grădinilor, străzilor și orașelor noastre.
1
Producem și furnizăm soluții complete pentru colectarea, stocarea, pomparea, drenarea apelor pluviale, reziduale, industriale și menajere.
2
Dorim să fim liderul național al inovațiilor în domeniul: - amenajării spațiilor urbane, oferind siguranță și confort prin produse de înaltă calitate; - epurării apelor meteorice, menajere uzate, industriale.
3
Suntem alături de clienți și parteneri, oferind produse, servicii și asistență de calitate pe tot parcursul proiectelor.
Valorile noastre
Profesionalism
Profesionalism

Oferim clienților noștri toate informatile de care au nevoie în luarea unei decizii optime și consultanță în realizarea lucrărilor conform normelor, pentru a asigura calitate și transparență.

Integritate
Integritate

Ne dorim să contribuim la dezvoltarea domeniului, serviciilor și produselor respectând relațiile cu partenerii, clienții noștri, valorile noastre și lucrul în echipă.

inovație
inovație

Fii cel mai bun în domeniul tău. Performanța se atinge prin calitate, prin adaptarea constantă la nevoile societății și prin dezvoltarea de produse și servicii noi pentru a le putea oferi clienților noștri soluții personalizate.

Istoria

VAMORA GRUP SRL este unicul distribuitor în R. Moldova al companiei multinationale VODALAND.

Gama produselor este prezentata prin:

- rigole pentru colectarea apelor meteorice care sunt dotate cu gratare pentru orice tip de sarcini; 

- rigole din oțel inoxidabil destinate pentru industria alimentară;

- capace din fontă, polimer-nisip, compozite; 

- stații de epurare a apelor meteorice și menajere (separatoare de hidrocarburi, separatoare de grasimi, fose septice, stații de epurare a apelor menajere și ape industriale uzate);

- stații de pompare ape uzate (SPAU).

Istoria
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2015
Din anul 2015 compania Vodaland, prin distribuitorul unic în Republica Moldova compania Vamora Grup SRL, a început activitatea în domeniul vânzărilor sistemelor profesionale de drenaj, oferind soluții in colectarea apelor meteorice pentru cetățenii din Republica Moldova.
2016
Vodaland Moldova î-și largește rețeaua de distribuție din Republica Moldova. Produsele companiei pot fi găsite în regiunile de Nord, Centru și Sud din Moldova la distribuitorii locali.
2017
Vodaland Moldova promovează noul brand Rainpark. Produsele din categoria Rainpark sunt destinate pentru stocarea, pomparea, epurarea apelor meteorice, menajere uzate și de producție. În gama produselor Rainpark intră: stații de pompare ape uzate (SPAU), stații de epurare a apelor menajere uzate, seprataoare de hidrocarburi pentru epurarea apelor meteorice (pluviale), separatoare de grasimi (lichide usoare), rezervoare subterane pentru stocare apă potabilă, tehnică sau lichide agresive. Toate produsele Rainpark sunt fabricate din poliesteri armați cu fibră de sticlă (PAFS) - cel mai durabil material, care oferă 100% ermeticitate la produsele efectuate și zero emisii impact pentru ecologie.
2018
Vodaland Moldova promovează produsele certificate în UE la companiile de construcție și proiectare din Republica Moldova în domeniul amenajării spațiilor urbane, construcții de blocuri, construcții de drumuri, apeducte și canalizări. Se lărgește gama produselor din fontă, și anume: capace pentru guri de canalizăre fabricate din fontă sau materiale compozite, cu clasa de sarcini A15, B125, C250, D400 - unele produse fiind personificate sub brand (Exemplu: capace din fontă ductilă cu clasa de rezistanță D400 înscripționate cu logo-ul companiei Apă-Canal Chișinău și livrate la comandă pentru  Apă-Canal Chișinău; capace din fontă ductilă cu clasa de rezistență B125 înscripționate cu logo-ul companiei Exfactor-Grup SRL și livrate la comandă pentru Exfactor-Grup SRL).
2019
Vodaland Moldova devine tot mai solicitată în piața materialelor de construcții și lucrărilor de construcții în domeniul colectării și epurării apelor meteorice (pluviale), amenajarilor teritoriilor, apeducte. Apare noul produs destinat pentru lucrările rețelelor de apeducte: cămine din polietilenă pentru nodurile de apometru.
2020
Vodaland - contribuie la elaborarea, dezvoltarea și certificarea produsaelor noi pentru piața Republicii Moldova. Astfel sunt elaborate cu un design urbanistic modern, testate în laboratoare independente din UE, și livrate produse  destinate pentru colectarea apelor meteorice de pe partea carosabilă a drumurilor: gratare cu ramă, fabricate din fotă ductilă, cu clasa de sarcini C250 și D400. Acestea produse sunt înalt apreciate de companiile de construcții de drumuri și amenajări de teritorii. Astfel misiunea Vodaland continuă!
2021
Vodaland Moldova î-și lărgește gama produselor prin disponibilitatea alegerii culorilor (gri, verde, nisipiu, negru, metalic). Rigolele pluviale dotate cu gratare pot fi alese în dependență de tipul designului la fiecare obiect sau a preferințelor proprii după culoarea dorită. Astfel suntem unici în piață care punem la dispoziție și avem permanent în stoc o varietate largă de culori. 
2022
Vă vom povesti despre acest an în 2023!
Domenii de aplicare
O mare varietate de produse ne permite să satisfacem nevoile clienților pentru finalizarea proiectelor de construcții de orice complexitate - de la apartamente, grădini, complexe rezidențiale, până la restaurante, spații publice și zone industriale.
Aplicații în:
2022

Parcuri și Parcări publice

Vezi obiectul
2022

Amenajări urbane

Vezi obiectul
2022

Lucrări de infrastructură

Vezi obiectul
2022

Benzinării

Vezi obiectul
2022

Aeroporturi

Vezi obiectul
De ce Vodaland?
Calcule și soluții tehnice
Calcule și soluții tehnice

Dimensionăm și elaborăm soluții tehnice profesionale pentru diferite aplicații din industria construcțiilor civile, industrial și energetice

Detalii
Suport tehnic
Suport tehnic

Oferim suport și recomandări de instalare a echipamentelor pentru maximizarea duratei de viață a acestora

Detalii
Produse personalizate
Produse personalizate

Producem soluții și echipamente personalizate conform nevoilor clienților

Detalii
Garanție de calitate a produselor noastre
Prin achiziționarea produselor Vodaland, veți obține un produs a cărui performanță este certificată conform ISO 9001 și Standardelor Uniunii Europene. Produsele noastre vin însoțite de declarații de conformitate sau performanță, fișă tehnică și instrucțiuni de montaj.
Catalog
Garanție de calitate a produselor noastre
Partenerii noștri