Dragi clienți, Standartpark devine Vodaland! Aceleași produse de calitate sub un alt nume. Până la lichidarea stocului actual, încă veți găsi sigla Standartpark pe produsele noastre.

Termeni si conditii

 

Pentru utilizarea acestui portal este necesar să citiți și să acceptați acești termeni și condiții în totalitate. Vizitarea în continuare a site-urilor din acest portal presupune că sunteți în totalitate de acord cu termenii și condițiile de utilizare ale portalului.

Conținutul tuturor paginilor portalului www.vodaland.md este proprietatea VAMORA GRUP SRL.

Toate materialele (incluzând fără limitari articole, texte, imagini, bannere, logo, design, etc) conținute în acest site sunt protejate de legile copyright-ului și ale dreptului de autor. Ele nu pot fi reproduse, copiate, distribuite, vândute, transmise sau publicate fără acordul scris al VAMORA GRUP SRL.

Este interzisă copierea, distribuția, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informație sau serviciu, obținute de pe sau prin intermediul site-ului. Este interzisă modificarea oricărei informații (atât text, cât și foto sau video) conținute în paginile site-ului.

Materialele oferite spre descărcare (download) nu pot fi multiplicate și utilizate în scopuri comerciale (vânzarea sau folosirea lor prin alte metode care ar aduce profituri bănesti sau materiale) sau păstra copii de rezervă pentru materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Aceste materiale sunt pur informative și sunt destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Este interzisă postarea unor texte sau imagini explicite cu caracter injurios, insidios, sexual, politic sau care fac trimitere sau dau loc la interpretari de acest gen.

Pentru orice întrebări sau solicitări de folosire a materialelor de pe acest website, Vă rugăm să ne contactați la office.standartpark@gmail.com.

Ulterior, prelucrarea comenzii, vânzătorul nu îşi asumă răspunderea ce decurge din transmiterea eronată a datelor sale de consumator sau comanda eronat efectuată.