Dragi clienți, Standartpark devine Vodaland! Aceleași produse de calitate sub un alt nume. Până la lichidarea stocului actual, încă veți găsi sigla Standartpark pe produsele noastre.

Cum cumpar

ALEGEREA PRODUSELOR

În magazinul online www.vodaland.md puteți alege produsul dorit prin câteva metode:

Folosiți sistemul de căutare: în fereastra de căutare introduceți denumirea produsului de care sunteți interesat, iar sistemul de căutare vă va oferi lista produselor care corespund criteriilor Dvs de căutare. De asemenea, sistemul de căutare vă va afișa și rubrica unde puteți găsi produsul.

Catalogul bine structurat al magazinului online, vă poate fi de un real folos în alegerea produsului dorit. Pentru aceasta, este suficient să alegeți categoria de marfă care vă interesează, spre exemplu: Rigole sau Capace. De asemenea, puteți folosi filtrele ce permit setarea diapazonului de preț și a altor criterii importante pentru Dvs în alegerea produsului.

PERFECTAREA COMENZII

Pentru a procura produsul ales, este necesar să-l adaugați în coșul de cumpărături. Acest lucru se poate realiza cu un simplu click pe sigla coșului din dreptul produsului, sau accesând pagina produsului propriu-zis și selectând opțiunea Adaugă în coș. După alegerea produselor pe care doriți să le procurați, purcedeți la etapa de perfectare a comenzii. Dacă sunteți utilizator nou al site-ului, va trebui să vă înregistrați, procedură ce vă va lua nu mai mult de 2 minute. Dacă sunteți deja client al magazinului online, trebuie să vă autentificați, folosind adresa electronică a Dvs și parola.

Pentru orice informație suplimentară, apelați la numărul de telefon: +373 22 78 00 07.