Dragi clienți, Standartpark devine Vodaland! Aceleași produse de calitate sub un alt nume. Până la lichidarea stocului actual, încă veți găsi sigla Standartpark pe produsele noastre.
Solutii

Amenajare gradini si spatii verzi cu materiale de la Vodaland

Amenajare gradini si spatii verzi cu materiale de la Vodaland Andronovici Vlad
Amenajare gradini si spatii verzi cu materiale de la Vodaland 22-01-2017
Amenajare gradini si spatii verzi cu materiale de la Vodaland 52274

Se apropie primavara!!!

Odata cu venirea celui mai frumos anotimp al anului se incep si cele mai mari schimbari in natura. Copacii incep a inverzi, iarba verde strabate cu incetul solul inghetat si lumea din jur se schimba in culori. Este o perioada cind intr-adevar incepi sa vezi lumea din jur intr-o alta culoare, si savurînd schimbarie, te inspiri pentru fapte mărețe.

Totodata incep si lucrarile de amenajare a teritoriilor (gradini, curtile caselor, spatiile verzi, parcuri...), care ne bucura vizual prin aspectul estetic, diferite culori placute si creativitatea designerilor.

Vodaland va propune sa deveniti designeri in amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi, chiar daca nu sunteti profesional! Gama produselor pentru design peisagistic va poate deschide noi orizonturi in creativitate si posibilitatea de a implementa cele mai indraznete lucrari pe care le imaginati.

Bordura (separator de gazon) COUNTRY - destinată pentru separarea spatiilor verzi, sau a spatiilor peisagistice, gradina, curti, parcuri. Fabricata din polipropilena, aceasta bordura / separator obtine o elasticitate inalta pentru a crea diferite curbe sau chiar si forme de cerc in jurul parcelelor de flori, copacilor. Separatorul COUNTRY este rezistent la raze UV si la temperaturile joase, astfel se poate folosi / refolosi ca produs multianual. Gama de culori a bordurilor COUNTRY (verde, negru, maro) permite realizarea solutiilor peisagistice diferite de decorare a gradinilor, curtilor, florariilor, parcurilor si a spatiilor verzi.

Bordura NEW FIX - creata pentru a separa zona verde de cea pietonala. Aceasta bordura din polipropilena va poate inlocui bordurile traditionale din beton si totodata va economiseste timpul de instalare si costurile de livrare, comparativ cu bordurile din beton. Datorita elasticitatii bordurei, se pot forma curbe conform necesitatilor de amenajare, iar odata instalata si fixata cu ajutorul ancorelor de fixare, bordura mentine pavajul si repeta conturul decorativ al acestuia.

Pavela ecologica  - este destinata pentru crearea zonelor verzi prin semanatul gazonului in celulele pavelei, sau pentru a crea zone decorative de diferite culori prin umplerea celulelor cu pietris decorativ. Pavela ecologica se poate instala atit in zone pietonale cit si in zone cu trafic neintensiv pentru autoturisme mici (parcari, intrari in garaje, curti, cararuse in gradina...). Instalind corect pavela ecologica puteti uita de urmele de noroi (glod) lasate in urma ploilor datorita structurei pavelei ecologice si a celulelor rezistente. Radacinile ierbei crescute din celulele pavelei ecologice ramin protejate in interiorul celulelor, astfel gazonul rezultat rezista la traficul pietonilor si a traficului neintensiv a autoturismelor mici. 

Alte articole
Ce este DN100, DN150, DN200...?
08-11-2016
Solutii
Ce este DN100, DN150, DN200...?
Află mai multe
Soluții gratuite pentru colectarea apelor meteorice pentru case particulare
16-06-2016
Solutii
Soluții gratuite pentru colectarea apelor meteorice pentru case particulare
Află mai multe